Plastofrog Kft

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:A polikarbonát és PVC lemezek széleskörűen alkalmazhatók - elegáns megjelenésük, kiváló hőszigetelő képességük és mechanikai tulajdonságaik folytán mind a reklám-, mind az építő- és gépipar területén, melyek egyéb lemezek esetében is az elsődleges felhasználási iparágak, azonban ma már az egyéb ágazatok is szívesen alkalmazzák.

A polikarbonátlemezeket mind tömör, mind cellás kivitelezésben is forgalmazzuk és szereljük akár síklap, akár ívesített formában dongatetőként, előtetőként, terasz- illetve medencefedéshez, térelválasztóként, álmennyezetként, stb. Ha szükséges, a tetőbevilágítókat nyitható kivitelben – igény szerint - motoros nyitással, szél- és esőérzékelővel, 220V-os hálózattól független, automatikus nyitás-zárással építjük ki.

Mivel ma már az építő- és reklámipar jelentős mértékben használja a polikarbonát lemezeket, így az ezen elemek szereléséhez szükséges kiegészítőket is forgalmazzuk. A polikarbonátlemezek felhelyezését és a szükséges automatika beszerelését, karbantartását az esetleges épületlakatosipari munkákkal együtt vállaljuk.

Különféle promóciós és kiegészítő termékeink körének bővítése érdekében felvettük a kapcsolatot az E-POP International Group–pal az igen széles skálán mozgó termékféleségeik értékesítése céljából, melyet Magyarországon kizárólagosan végzünk, katalógusuk alapján.  

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz